XIX finał akcji „Wspieram Pieski” na Zamku w Szydłowcu

10. czerwca gościliśmy na dziedzińcu Zamku w Szydłowcu, gdzie wraz ze wspaniałymi szefami kuchni działaliśmy wspólnie dla miejscowych, potrzebujących zwierzaków. Sprawdź, ile karmy udało nam się przekazać!

Na imprezie pojawili się wybitni kucharze z całej Polski i różnych zakątków świata, którzy przygotowywali wyśmienite dania dla odwiedzających. Każdy z uczestników mógł za symboliczną kwotę wykupić specjalny żeton, z którego dochód wędrował na konto potrzebujących zwierząt. Gościem specjalnym był szwajcarski szef kuchni, Kurt Scheller wraz ze swoim berneńskim psem pasterskim, któremu ewidentnie smakowały nasze przysmaki.

Kurt Scheller i jego berneński pies pasterski testują smakołyki Brit Meaty Jerky

My oczywiście pojawiliśmy się z naszym stoiskiem pełnym apetycznych smakołyków i próbek karm, a także fantastycznych gadżetów przeznaczonych dla czworonożnych gości. Ponadto udzielaliśmy porad żywieniowych i trenerskich.

XIX Finał akcji Wspieram Pieski fot. MyPetStory

Użytkownicy aplikacji MyPetStory w niespełna dwa miesiące "wyklikali" aż 1044 kg karmy, która została przekazana podopiecznym miejscowych schronisk oraz fundacji. Na pamiątkę tego wydarzenia otrzymaliśmy statuetkę Złotego Serca MyPetStory. Dziękujemy!

XIX Finał akcji Wspieram Pieski - Przekazanie karmy fot. MyPetStory